Patatkraam huren Rottterdam

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Bij Frietfestijn.nl is het mogelijk om een Patatkraam te huren in Rotterdam. Uw feest, bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of andere festiviteit, wordt extra leuk met een Patatkraam op locatie. U kunt deze huren in Rotterdam, maar ook in alle andere steden en dorpen van het land. We rijden van noord naar zuid en van oost naar west.

Wat nemen we mee wanneer u hebt gekozen om een Patatkraam van Frietfestijn.nl te huren in Rotterdam? U en uw bezoekers zullen genieten van de meest smakelijke snacks en onweerstaanbaar krokante friet. Daarbij horen natuurlijk lekkere sausjes en ijs om het plaatje compleet te maken. We hebben verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen. Zo weet u van te voren al wat het gaat kosten. U zult verrast zijn van de voordelige tarieven die Frietfestijn.nl hanteert.

Onze snacks zijn met zorg geselecteerd bij top leveranciers en we dragen het predicaat ‘Veilig Frituren’ met trots. Tel daarbij ons HACCP certificaat nog eens op en u bent ervan verzekerd dat u met een betrouwbare firma te maken heeft.

U kunt op deze website meer informatie vinden over onze wagens, de prijzen en de menu’s. Neem vrijblijvend contact met ons op als u geïnteresseerd bent om een Patatkraam te huren in Rotterdam of omstreken.

In Rotterdam is het pas feest als er een patatkraam van Frietfestijn.nl is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen