Snackwagen Breda

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Het huren van een Snackwagen in regio Breda is een origineel idee voor uw evenement. Het bestellen van een Snackwagen uit Breda is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te zijn en zelf ook nog te kunnen genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

De Snackwagen is te huur in Breda en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijf! Bij Frietfestijn.nl kunt u terecht voor een zeer complete Snackwagen in en rond Breda. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren. Hou dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de Snackwagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Snackwagen gebruik gaat maken, zodat u gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in onze Snackwagen in de omgeving van Breda? Een Snackwagen huren valt zeker in de smaak bij uw gasten. Voor informatie en reserveringen kunt u het contactformulier op onze website invullen of bellen naar 06 245 552 63.

Het is in Breda pas een geslaagd feest wanneer de Snackwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen