Mobiele frietwagen huren

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Goudgele friet, snacks om van te smullen en alle tijd voor uw bezoek wanneer u een feest geeft? Het kan allemaal als u besluit een mobiele frietwagen te huren bij Frietfestijn.nl. Uw visite zal genieten van de heerlijke, warm opgediende producten die in 100% plantaardige en verse olie worden gebakken. Ons personeel komt tegelijk met de mobiele frietkraam mee. Huren is daarom heel eenvoudig en u zult verrast zijn hoe voordelig onze prijzen zijn.

Om onze Mobiele frietwagen te kunnen plaatsen hebben wij wel wat ruimte nodig en op redelijk nabije afstand een stopcontact. Om te voorkomen dat Frietfestijn.nl te weinig of te veel meeneemt, geeft u vooraf het aantal gasten door en het door u vastgestelde menu. Dat is eigenlijk alles wat er nodig is om een mobiele frietkraam te kunnen huren.

Geeft u een echt groot feest? Dan kunnen wij ook met meerdere wagens op locatie komen. Alle Mobiele frietwagens om te huren voldoen aan de wettelijke hygiëne en veiligheidseisen. Wij bezitten daarvoor het zogenaamde HACPP certificaat. Zo weet u zeker dat een Mobiele frietwagen huren bij Frietfestijn.nl betrouwbaar is.

Interesse in de mogelijkheid om een Mobiele frietwagen te huren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Frietfestijn.nl op. Ons bekwame team neemt graag alle opties met u door.

Het is pas een geslaagd feest als er een Mobiele frietwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen