Mobiele friettent

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Naast onze overheerlijke friet op de vaste locatie, zoals menig frietliefhebber zal beamen, maar is het nu ook mogelijk om deze te eten bij onze mobiele friettent! Wij komen graag bij u op lokatie met onze mobiele friettent, zodat iedereen van onze overheerlijke friet en snacks kan genieten.

U kunt ook kiezen voor een volledig verzorgde catering, welke u van te voren af kunt kopen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan voor wat de betreft de kosten voor een mobiele friettent. Ideaal als er een feestje wordt gegeven en u uw gasten van eten wilt voorzien, maar ook zelf nog wilt genieten! U kunt kiezen uit verschillende eersteklas snacks van de beste merken, voor verschillende uiteenlopende prijzen. Deze zullen dan te verkrijgen zijn bij de mobiele friettent.

Twijfelt u nog? Kijk dan onze referenties. Een hele lijst van bedrijven, verenigingen en instellingen, welke naar volle tevredenheid al eens een mobiele friettent geboekt hebben!

Heeft u interesse in een mobiele friettent uw feestje, bedrijfsfeest of evenement? Mail uw vragen maar naar [email protected] of bel met  06 245 552 63 Wij lichten u graag verder in over alle mogelijkheden.

Het is pas een gelaagd feest als de Mobiele friettent van Frietfesijn.nl is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen