Frituurwagen Limburg

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Geeft u een feestje in de provincie Limburg? Dan is het een smakelijk en origineel idee om een Frituurwagen te bestellen. Limburg staat bekend op het gebied van Bourgondisch genieten en de Frituurwagens van Frietfestijn.nl sluiten daar absoluut bij aan. Onze verse friet en smakelijke snacks worden vers gebakken op locatie. Om het u nog makkelijker te maken, komt ons kundige personeel mee. Zo hoeft u zelf niets te doen dan alleen maar te genieten wanneer u een Frituurwagen huurt in Limburg.

Elk feest wordt gegarandeerd een succes met onze nette Frituurwagen vol lekkernijen. Limburg is overigens slechts één van de mogelijke regio’s waar Frietfestijn.nl langs kan komen. U kunt onze Frituurwagen uit Limburg bestellen in heel Nederland, België en zelfs Duitsland.

U kunt al vanaf 40 man een Frituurwagen in Limburg huren. U bepaalt vooraf uit welke producten men kan kiezen op het feest en wij zorgen voor de rest. U bent bij ons verzekerd van eersteklas producten dat wordt bereid in dagverse plantaardige olie. Al onze Frituurwagens hebben het HCAPP keurmerk. Wij voldoen dus aan alle wettelijke verplichtingen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

In Limburg is het pas een geslaagd feest als de Frituurwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen