Frietwagen huren in Son.

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Het huren van een Frietwagen in regio Son is een origineel idee voor uw evenement. Het bestellen van een Frietwagen uit Son zonder transportkosten is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te zijn en zelf ook nog te kunnen genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

De Frietwagen is te huur in Son en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijffeest .Bij Frietfestijn kunt u terecht voor een zeer complete Frietwagen in en rond Son. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren. Hou dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de Frietwagen uit Son neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Frietwagen gebruik gaat maken, zodat u gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in onze Frietwagen in de omgeving van Son? Een Frietwagen huren valt zeker in de smaak bij uw gasten, en u zult staan te kijken van de prijzen die wij hanteren. Voor informatie en reserveringen kunt u het contactformulier op deze website invullen of bellen naar 06 245 552 63.

In Son is het pas feest als er en Frietwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen