Een Frietwagen huren in Nuenen.

Bent u opzoek naar een Frietwagen in Nuenen? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Frietfestijn heeft een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks. Daarnaast is er keuze uit heel veel sauzen. Zo kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De Frietwagen in Nuenen zonder transportkosten!

Het huren van een Frietwagen in regio Nuenen is een origineel idee voor uw evenement. Het bestellen van een Frietwagen uit Nuenen kan zonder transportkosten! Het is ook de ideale manier om uw gasten van dienst te zijn en zelf ook nog te kunnen genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

De Frietwagen van Frietfestijn is te huur in Nuenen en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijf. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren.

De Frietwagen reserveren

Bij het reserveren is het belangrijk rekening te houden met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de Frietwagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Frietwagen gebruik gaat maken, zodat u gasten niets tekort komen.

Bent u geïnteresserd in het huren van de Frietwagen? Een Frietwagen huren in Nuenen valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen in Nuenen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen in Nuenen is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!