Een frietwagen op uw feest in Helmond

Frietwagen Helmond

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Het huren van een Frietwagen in regio Helmond zonder transportkostn is een origineel idee voor uw evenement. Het bestellen van een Frietwagen uit Helmond is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te zijn en zelf ook nog te kunnen genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

De Frietwagen is te huur in Helmond en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijf .Bij Frietfestijn kunt u terecht voor een zeer complete Frietwagen in en rond Helmond. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren. Hou dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Frietwagen gebruik gaat maken, zodat u gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in onze Frietwagen in de omgeving van Nuenen? Een frietwagen huren in Nuenen valt zeker in de smaak bij uw gasten. Voor informatie en reserveringen kunt u het contactformulier op deze website invullen of door te bellen met : 06 245 552 63.

Het is in Nuenen pas feest als er een Frietwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen