Frietwagen huren Eindhoven.

Wilt u een Frietwagen huren in Eindhoven? Kies dan voor Frietfestijn! WIj hebben de beste prijs / kwaliteitsverhouding en een groot en variërend assortiment!

Een gevarieerd assortiment. Dat beloven wij u. Met 6 verschillende verse frietsoorten en 26 soorten snacks verzekeren wij u en uw gasten van een smakelijke ervaring.

Wij verzorgen uw gasten met plezier terwijl zij heerlijk onbeperkt smullen en hun buikjes vullen.

Waarom een Frietwagen huren?

Als Brabander houdt u natuurlijk van een leuk feestje! En wat is een feestje nou zonder heerlijke snacks? Met een oorsprong in Eindhoven weten wij dit natuurlijk als geen ander. Dit weet u natuurlijk ook. Dus, wilt u heerlijke snacks en frieten op uw feestje? Kies dan voor de frietwagen van Frietfestijn! Wanneer u een frietwagen huurt, nemen wij al uw werk uit handen. Hierdoor kunt u zich richten op uw gasten terwijl zij heerlijk smullen. Heeft u een feestje in regio Eindhoven? Dan is onze frietwagen niet weg te denken!

Wat beloven wij?

Wij verzekeren u van een smakelijke ervaring. Wij bereiden onze frituur met plezier en passie. Dit proeft u ook echt! Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor een gezellige sfeer. Gezelligheid en professionaliteit, dat beloven wij!

Frietboer Mitchel Guliën

Reserveer de frietwagen op tijd!

Heeft u een feestje in regio Eindhoven? Wilt u verzekert zijn van een heerlijke combinatie aan friet en snacks? Reserveer dan op tijd! Houdt bij het reserveren wel rekening met een aantal zaken. Allereerst dient er een stopcontact binnen een straal van dertig meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen te parkeren. Tot slot weten wij graag hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn, dit zodat zij niets te kort komen.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze frietwagen in regio Eindhoven. Neem contact op door een mail te sturen naarinfo@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een geslaagd feest als onze Frietwagen in Eindhoven is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende één tot anderhalf uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!