Frietwagen Eindhoven.

Zoekt u een Frietwagen in Eindhoven? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De Frietwagen huren?

Het huren van een frietwagen in regio Eindhoven is een origineel idee voor uw evenement. Met een frietwagen kunt u de gasten namelijk goed van dienst te zijn en is al het werk uit uw handen genomen. U kunt zelf dus meer van het feest genieten terwijl de gasten aan het smullen zijn. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

Reserveer de Frietwagen op tijd!

De frietwagen in Eindhoven en omgeving staat garant voor gezelligheid. Het is verstandig de frituurwagen op tijd te reserveren. Houd dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact binnen een straal van dertig meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen neer te zetten. Verder weten we graag hoeveel gasten er aanwezig zijn, zodat ze niets tekort komen.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen in Eindhoven. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen in Eindhoven is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende één tot anderhalf uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!