Frietkot Maastricht

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding met het grootste assortiment.

Iedereen kent het wel. Een frietkot in Maastricht waar overheerlijke friet te halen is. Nu is het ook mogelijk een frietkot in Maastricht te huren om op een feest of evenement aanwezig te zijn. Het wordt steeds vaker gedaan en dit omdat een frietkot in Maastricht ideaal is! Met het frietkot uit Maastricht komen we in heel Nederland maar ook in België komen we van Antwerpen tot Turnhout en van Hasselt tot Gent.

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

U kunt kiezen voor een complete catering van uw feest/evenement. Wij komen al bij u langs met onze frietkot uit Maastricht voor een feest vanaf 40 personen. U kunt het aanbod van snacks en friet dan kiezen uit verschillende pakketten. De prijzen hiervan verschillen per pakket. U heeft de prijs van het frietkot in Maastricht dus volledig zelf in hand. Vooral omdat wij de prijs tevoren met u afspreken.

In onze HACCP goedgekeurde frietkot in Maastricht maken wij gebruik van 100 % plantaardig frituurolie om onze snacks van eersteklas merken en onze overheerlijke, zelf verse friet, te bakken. Onze Vlaamse frieten worden geserveerd in een grote puntzak, wat een stukje nostalgie met zich meebrengt.

Veel bedrijven, instellingen, verenigingen, maar ook particulieren hebben er al eens voor gekozen om een frietkot in Maastricht te huren. Kijk hiervoor eens bij onze referenties en laat u overdonderen door onze mogelijkheden en goedkope prijzen.

U kunt contact met ons opnemen op  06 245 552 63 of mail ons: [email protected]

Het is in Maastricht pas een geslaagd feest als het fietkot van Frietfestijn.nl is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen