Frietkot huren op uw feest

Zoekt u een Frietkot om te huren op uw feest in Maastricht of België? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Frietfestijn heeft een assortiment van 6 soorten verse friet en 26 soorten snacks. Met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Frietkot in Maastricht en België

Iedereen kent het wel. Een frietkot in Maastricht waar overheerlijke friet te halen is. Nu is het ook mogelijk een frietkot in Maastricht te huren om op een feest of evenement aanwezig te zijn. Het wordt steeds vaker gedaan omdat een frietkot in Maastricht ideaal is! Met de frietwagen uit Maastricht komen we in heel Nederland maar ook in België komen we van Antwerpen tot Turnhout en van Hasselt tot Gent.

Complete Catering

U kunt kiezen voor een complete catering van uw feest/evenement. Wij komen al bij u langs met onze frietkot uit Maastricht voor een feest vanaf 40 personen. U kunt het aanbod van snacks en friet dan kiezen uit verschillende pakketten. De prijzen hiervan verschillen per pakket. U heeft de prijs van het frietkot in Maastricht dus volledig zelf in hand. Vooral omdat wij de prijs tevoren met u afspreken.

Plantaardige frituurolie

De HACCP goedgekeurde frietkot in Maastricht maakt gebruik van 100 % plantaardige frituurolie! Zo worden onze eerste klas snacks en onze overheerlijke het beste gebakken. Onze Vlaamse frieten worden geserveerd in een grote puntzak, wat een stukje nostalgie met zich meebrengt.

Veel bedrijven, instellingen, verenigingen, maar ook particulieren hebben er al eens voor gekozen om een frietkot in Maastricht te huren. Kijk hiervoor eens bij onze referenties en laat u overdonderen door onze mogelijkheden en goedkope prijzen.

Heeft u interesse in een frietkop op locatie? Mail info@frietfestijn.nl  of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Het is in Maastricht pas een geslaagd feest als de fietkot van Frietfestijn.nl is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietkot huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietkot. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!