Frietwagen op uw bruiloft.

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

U kunt bij ons een Frietwagen huren voor op uw bruiloft. u heeft dan een orgineel idee waarvan uw gasten zeker onder de indruk zullen zijn.
Een Frietwagen op uw bruiloft kunt u al vanaf 40 personen huren, en u zult staan te kijken van de voordelige tarieven die wij daar voor hanteren. U kunt dan met uw gezelschap onbeperkt genieten uit het door u gekozen assortiment van heerlijke puntzakken verse friet en snacks van de beste kwaliteit.

Ook kunt u kiezen voor een avondvullend programma d.m.v. het huren van een Frietwagen voor op uw bruiloft, Ons vakbekwame personeel voorziet vanuit de Frietwagen op op uw bruiloft u en uw gasten dan gedurende de hele avond van lekkere hapjes, friet, snacks, ijsjes, kortom te veel om op te noemen.

Wilt u meer weten over het huren van een Frietwagen op uw bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar 06 245 552 63 en u zult versteld staan van onze voordelige prijzen.

Het is pas een geslaagde bruiloft of feest als de Frietwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen