Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 416 recensies
js_loader

Frietcar huren.

Frietcar huren? Frietwagen Frietfestijn
Wilt u een frietwagen op uw feestje of evenement?

De Frietcar mogelijkheden

Wilt u een Frietcar huren? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een assortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Een frietwagen huren voor je verjaardag, bruiloft of ander evenement valt altijd goed in de smaak. Frietfestijn.nl bakt voor u op elke gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland heerlijke krokante friet en andere snacks. U kunt bij ons terecht voor grotere en kleinere feesten, inclusief personeel.

Uw gasten zullen smullen van de verse snacks. Deze smaakvolle friet en hapjes zijn met zorg geselecteerd en worden afgenomen bij de beste leveranciers. U kunt al vanaf € 300,00 een frietcar met bediening huren. Daarbij kiest u dan één van onze geselecteerde menu’s of u stelt zelf een assortiment samen. Net wat u wilt.

Bekijk onze prijzen

Aantrekkelijke prijzen om de frietcar te huren

Onze prijzen zijn heel aantrekkelijk. Zo heeft u al een uitgebreid menu van slechts € 5,50 per persoon. En woont u binnen een straal van 20 kilometer rond Eindhoven? Dan betaalt u geen reiskosten als u een frietkraam wilt huren. Dat is nog eens voordelig.

Nog wat pluspunten van een frietwagen huren bij Frietfestijn.nl zijn dat wij in volledig plantaardige olie en vetten bakken en in het bezit zijn van een HACCP-certificaat. Dit alles zorgt ervoor dat wij met recht het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen voeren.

Wilt u een frietwagen huren voor uw feest? Mail info@frietfestijn.nl of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Het is tenslotte pas een feest geslaagd als er een frietwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Boeken
Frietwagen op locatie aan huis | Foodtruck huren | Foodtruck Tilburg

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie
Frietkraam huren Eindhoven of Son? Frietfestijn

Een Frietcar huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon betaald, zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Prijzen Pakketten