Frietcar huren

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Een frietcar huren voor uw verjaardag, bruiloft of ander evenement valt altijd goed in de smaak. Frietfestijn.nl bakt voor u op elke gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland heerlijk krokante friet en andere snacks. U kunt onze frietcar huren voor grotere en kleinere feesten, inclusief personeel.

Uw gasten zullen smullen van de verse snacks. Deze smaakvolle friet en hapjes zijn met zorg geselecteerd en worden afgenomen bij de beste leveranciers. U kunt al vanaf € 260,00 een frietcar met bediening huren. Daarbij kiest u dan één van onze geselecteerde menu’s of u stelt zelf een assortiment samen. Net wat u wilt.

Onze prijzen zijn heel aantrekkelijk. Zo hebt u al een uitgebreid menu van slechts € 5,50 per persoon. En woont u binnen een straal van 20 kilometer rond Eindhoven? Dan betaalt u geen reiskosten als u een frietkraam wilt huren. Dat is nog eens voordelig.

Nog wat pluspunten van een frietcar huren bij Frietfestijn.nl zijn dat wij in volledig plantaardige olie en vetten bakken en in het bezit zijn van een HACCP certificaat. Dit alles zorgt ervoor dat wij met recht het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen voeren.

Wilt u een frietcar huren voor uw festiviteit? Mail [email protected]  of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Het is pas een geslaagd feest als er een Frietcar van frietfestijn.nl is geweest

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen