Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 416 recensies
js_loader

Foodtruck huren

luxe-frietwagen | Foodtruck huren

Waarom een ​​foodtruck huren?

Een feest zonder heerlijke versnaperingen. Dat kan toch niet? Huur daarom een ​​foodtruck van Frietfestijn. Wij bakken met plezier de lekkerste snacks én frieten door heel Nederland. Wilt u een foodtruck huren? Bent u zeker naar de mogelijkheden? Neem snel contact op. Het geven van een feestje of partij is natuurlijk heel leuk, maar kost vaak ook een hoop energie. Hierom is het verstandig om een ​​foodtruck te huren, wij bakken niet alleen de lekkerste snacks en frieten, maar zorgen ook voor een lach op de gezichten van de gasten. Puur genieten en échte gezelligheid horen toch samen? Tot slot laten wij de plek achter zoals we deze aantroffen, u heeft er geen omkijken naar. Kortom, geeft u een feest waar u ook zelf volledig van wilt genieten? Huur dan een foodtruck.

Boeken
Foodtruck huren | Frietwagen huren Eindhoven

Onbeperkt smullen aan de foodtruck!

frietfestijn snackwagen huren | Frietkot huren | Foodtruck Tilburg

Foodtruck huren? Reserveer op tijd!

Geeft u een feestje? Wilt u verzekerd zijn van een heerlijke combinatie aan friet en snacks? Reserveer dan op tijd! Zo bent u zeker niet teleurgesteld!

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze snackwagen. Geïnterreseerd? Neem dan snel contact met ons op.

Het is pas een geslaagd feest, als de snackwagen van Frietfestijn langs is geweest.

Prijzen Pakketten

Een foodtruck huren was nog nooit zo makkelijk

Waarom een foodtruck van frietfestijn huren?

Het was nog nooit zo makkelijk

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk kwaliteit is. Hierom steken wij met kop en schouders boven onze concurrenten uit. Maar wat doen wij nou anders?

Hoge kwaliteit lage prijs
Een gevarieerd assortiment
Hygiëne staat hoog in ons vaandel
HACCP Certificaat
Plantaardige olies en vetten

Offerte
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/frietwagen-op-oprit-met-mensen-ervoor.jpg

Hoge kwaliteit, lage prijs

Wij bieden heerlijke snacks en frieten voor een aangename prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze kwaliteit zo betaalbaar houden. Dat verschil merkt u misschien zelf niet, maar uw portemonnee zeker wel!

Een gevarieerd assortiment

Wij willen dat iedereen heerlijk geniet en daarom bieden wij een zeer gevarieerd assortiment. Wij bieden 6 verschillende frietsoorten en meer dan 25 soorten snack! Zo is er voor iedereen wel iets te smullen. Nieuwsgierig of wij uw favoriete snack perfect bereiden? Vraag het ons gerust.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel

Onze foodtruck is altijd schoon. Wij vinden het namelijk super belangrijk dat wij op onze hygiëne letten. Na ieder feestje maken wij onze foodtruck opnieuw goed schoon. Zo bakken wij met meer plezier jouw snacks gaar. Daarnaast vervangen wij het frituurvet ruim op tijd en dat verschil proeft u!

HACCP certificaat, wij frituren veilig

Wij bezitten, met trots, het HACCP certificaat. Dit wil zeggen dat wij met recht mogen zeggen dat wij “Veilig Frituren”. Dat betekent niet alleen dat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw veiligheid. Maar het smaakt ook nog eens een stuk lekkerder.

Plantaardige olies en vetten

Wij bakken altijd in plantaardige olies en vetten. Dit is niet alleen veel lekkerder, maar ook een stuk gezonder. Dat is toch geweldig?

Een geslaagd feestje, altijd weer

Wat is er mogelijk?

Wanneer u er voor kiest om een foodtruck te huren bij Frietfestijn is er veel mogelijk. We stemmen de gehele ervaring af op uw wensen. Samen zorgen we ervoor dat uw feestje hét feestje wordt.

Heerlijk smullen vanaf 40 personen

U huurt onze foodtruck al vanaf 40 personen, voor een vast bedrag per persoon kunt u heerlijk genieten van allerlei snacks (26 verschillende!). U bepaald van te voren welk menu wij aanbieden.

Geen reiskosten in regio Eindhoven

Natuurlijk denken wij óók aan uw portemonnee. Zo zijn er in regio Eindhoven geen reiskosten. Wanneer verder dan 20 kilometer moeten rijden (enkele reis) overleggen we van tevoren de reis- en transportkosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Meerdere foodtrucks huren?

Geeft u écht een groot feest? Dat vinden wij alleen maar leuk! Wel is het verstandig om bij deze grotere feesten meerdere foodtrucks te huren. U wilt natuurlijk niet dat uw gasten extreem lang moeten wachten op hun versnaperingen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem snel contact op.

De mogelijkheden zijn groots, onze passie nog groter
Wij houden van een feestje. Wij willen dan ook dat dit er altijd eentje is om naar terug te kijken. Nieuwsgierig wat er nog meer mogelijk is? Vraag het ons gerust. Samen maken wij er een heus feestje van.

https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/afbeelding-friet-met-aardappels-in-een-bak.jpeg

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie

Foodtruck huren, wat nu?

Wanneer u een foodtruck van Frietfestijn huurt wordt al het werk uit handen genomen, wij bakken de lekkerste snacks en frieten, vermaken uw gasten met een gepast vleugje humor en zorgen dat alles weer netjes opgeruimd wordt.

Wat hebben wij nodig?

Met onze foodtruck komen wij overal. Maar we hebben natuurlijk wel een paar dingen nodig.

Houdt bij het reserveren wel rekening met een aantal zaken. Ten eerste dient er een stopcontact binnen een straal van dertig meter aanwezig te zijn.
Ook moet er voldoende ruimte zijn om de snackwagen te parkeren.
Tot slot weten wij graag hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn, dit zodat zij niets te kort komen.

Frietkraam op de bruiloft | Foodtruck huren

Onbeperkt smullen van de foodtruck

Een foodtruck huren

Wilt u een foodtruck huren? Kies voor een foodtruck van Frietfestijn. Gedurende 1 á 1,5 uur kunnen uw gasten onbeperkt smullen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Wij houden van transparantie. Hierom spreken we van te voren een bedrag per persoon af. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen.

Offerte