Foodtruck Eindhoven.

Geeft u een feest in regio Eindhoven, en wilt u uw gasten verwennen met heerlijke friet en snacks? Dan is een foodtruck een must! Frietfestijn heeft het grootste assortiment en de beste prijs/kwaliteitsverhouding!
Ons betrokken personeel zorgt ervoor dat u en uw gasten heerlijk genieten van onze friet, snacks en sauzen. Onze foodtruck beloofd een smakelijke ervaring op elk feest in regio Eindhoven!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Wilt u uw gasten van een heerlijke maaltijd voorzien? Dan is het huren van een Frietwagen is dé ideale oplossing. Uit ervaring blijkt dat men zeer tevreden is met onze goudbruine friet, snacks en sauzen. Ook heeft u zelf meer tijd voor uw gasten wanneer wij u het werk uit handen nemen.

Onze foodtruck

Hoge kwaliteit. Toch betaalbaar.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij kwaliteit leveren zonder dat dit al te veel kost. Zo heeft u al een frietje vanaf €2,75 per persoon!

Een gevarieerd assortiment.

Dat beloven wij u. Met 6 verschillende verse frietsoorten en 26 soorten snacks verzekeren wij u en uw gasten van een smakelijke ervaring. Zo verzorgen wij uw gasten met plezier terwijl zij heerlijk onbeperkt smullen en hun buikjes vullen.

Hygiëne, dat proeft u!

Onze foodtruck is altijd schoon. Hygiëne staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat onze truck goed schoongemaakt wordt. Door een hygiënische omgeving werken wij met meer plezier én dat proeft u!

De Foodtruck mogelijkheden

U kunt onze foodtruck huren op al uw feesten, bruiloften, partijen en evenementen. Onze Foodtruck in Eindhoven is HACCP goegekeurd. Zo is onze Foodtruck een opwaardering voor uw feest. Door onze Foodtruck te huren nemen wij al uw zorgen voor de inwendige mens uit handen. U komt met de Foodtruck als gastheer of gastvrouw goed voor de dag. Daarnaast heeft u met onze Foodtruck een orgineel hapje eten voor uw feest.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Foodtruck in Eindhoven. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Foodtruck in Eindhoven is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Foodtruck huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt altijd van te voren een bedrag per persoon afgesproken. Dit zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!

Draai en win!

Spin voor een gratis extra optie!

1 spin per email Voer je e-mail in en win!
Draai het rad!
Never
Remind later
No thanks