Foodtruck Eindhoven.

Wilt u een Foodtruck huren in Eindhoven? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De Foodtruck mogelijkheden

U kunt onze foodtruck huren op al uw feesten, bruiloften, partijen en evenementen. Onze Foodtruck in Eindhoven is HACCP goegekeurd, en onze Foodtruck is een opwaardering voor uw feest. Door onze Foodtruck in Eindhoven te huren nemen wij al uw zorgen voor de inwendige mens uit handen. U komt met de Foodtruck gastheer of gastvrouw goed voor de dag, en u heeft met onze Foodtruck een orgineel idee voor uw feest.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Foodtruck in Eindhoven. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Foodtruck in Eindhoven is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Foodtruck huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!